Multifokális lencsét vásárolnék, miért akarnak “rámsózni” még egy pár lencsét❔

 

Az Otthon Optika kínálatában elérhető a Varilux 1+1 lehetőség, azonban egy kicsit magyarázatra szorul ez a kampány. A multifokális lencsék alkalmasak korrigálni egyszerre a távoli-munkatávolsági-közeli látást. Azaz a három fő távolságra megfelelő dioptriát biztosít, így egész nap viselhető.
Mégis miért lehet szükséges még egy pár ebből a típusú lencséből

A használhatóság: a Varilux lencsecsalád számos típussal rendelkezik, és a különböző kategóriák között a hasznos terület szélessége az egyik megkülönböztetési lehetőség. Sok esetben, ha valaki egy közepes kategóriát választ, annak a hasznos területe a középső, munkatávolsági résznél keskenyebb kialakítású a lencse gyártástechnológiai jellemzői miatt. Másik hasonló lehetőség, ha valaki egy kisebb, divatos keretet szeretne választani, ekkor a munkatávolsági rész magassága drasztikusan csökkenhet. Ilyenkor ajánlunk a klasszikus Varilux lencse mellé egy pár munkaszemüveget, ami a számítógép monitort mutatja a legszélesebben, és távolra kevésbé széles képet biztosít.

Napszemüveg: Szemüveget nem egy szezonra vásárolunk, főleg nem multifokális kivitelben. Félmegoldás lehet a fényre sötétedő lencse, ami teljeskörű UV védelmet és részleges fényvédelmet biztosít, azonban autóban nem sötétedik a megfelelő mértékben, mivel a szélvédő szűri az UV fényt, és ezek a lencsék az UV fényre sötétednek. Ilyenkor kitűnő megoldás ha az egyik pár klasszikus multifokális lencse színezéssel készül, a másik pedig fehér (színezetlen) vagy fényre sötétedő kivitelben készül.

Baleset esetére: előfordulhat, hogy szemüvegünkre ráülünk, leejtjük, vagy bármi egyéb trauma éri. Ebben az esetben nagyon hasznos, ha van még egy pár teljes értékű Varilux szemüvegünk, így nem kell nélkülöznünk az éleslátást. Külön jó hír, hogy bizonyos multifokális lencsék alapból tartalmaznak egy “biztosítást”, azaz ha nem garanciális jellegű esemény miatt nem tudjuk használni (karc, törés, hősokk érte a lencsét) 75% kedvezménnyel új pár lencsét lehet vásárolni.

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s