Október a látás hónapja

Hagyományosan októberben rendezi a látszerész szakma a látás hónapja kampányt. Ez egy rendkívül jó kezdeményezés, hiszen megpróbáljuk felhívni a figyelmet a tökéletes látás iránti igényre, és ennek keretében ingyenes látásvizsgálattal állunk mindenki rendelkezésére.

large

Azonban fontos tudni mit is jelent ez?

A látásvizsgálat során egy ellenőrzést végzünk, amelynek segítségével kiderül, hogy az Ön látása megfelelő-e? Erre megfelelő tesztek állnak rendelkezésünkre, és segítségükkel megállapítható, hogy az Ön látása megfelelő-e, a jelenleg viselt szemüvege tökéletes képet biztosít-e?

 

A látásvizsgálat nem azonos a szemvizsgálattal, ez is egy fontos tény. A szemvizsgálat során optometrista kollégánk a szem általános egészségi állapotát is ellenőrzi, és helyes dioptriaértéket megállapítja, amely alapján az Ön szemüvege elkészíthető.

Kicsit ahhoz hasonlít ez, mint amikor egy rendezvény keretében van egy bőrgyógyászati anyajegy szűrés, ott elmondják mi az ami gyanúsnak tűnik, de egy alaposabb vizsgálat szükséges ahhoz, hogy kiderítsék az anyajegy milyen jellemzőkkel bír.

Várunk mindenkit egy gyorstesztre október hónapban.

Azonban, hogy senki se érezze magát csalódottnak: Egyes (teljeskörű UV védelemmel ellátott) szemüveglencsék 40% kedvezménnyel kaphatóak, multifokális lencsék pedig 30% kedvezménnyel kaphatóak a látás hónapja idején!

 

evi-plakat

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s