Szemvizsgálat a multifokális lencsékhez

Már írtunk a multifokális lencsékről, de az egész alapja az alapos látásvizsgálat. Egy kitűnő szemvizsgálattal kitűnő szemüveg fog készülni, és sajnos az a helyzet, hogy egy nem alapos szemvizsgálattal kifejezetten rossz szemüveg is készülhet.

Hogyan válasszunk szemvizsgáló szakembert?

Kétféle szakember közül választhatunk általánosságban:

  • Szemészeti szakorvos
  • Optometrista

A szemészeti szakorvosok fő működési területe a szemészeti jellegű betegségek felismerése és gyógyítása, az orvosi egyetemen ezt tanítják-tanulják, és kitűnő szakemberek.

15398

Az optometrista fő működési területe a szemüveg és kontaktlencse alapjául szolgáló korrekció megállapítása, és rendellenes elváltozások felismerése, a páciens szemészeti ellátásra küldése (nem diagnosztizálhat, azonban azt tudja mi ami rendellenes, és mi nem).

Üzletünkben Vida László diplomás optometrista végzi a látásvizsgálatot, 0%-os hibaaránnyal.

12745761_974715802565774_5558582796941700611_n

A vizsgálatok során teljeskörű kikérdezésen esik át a páciens, így az esetleges látásproblémák alapja is könnyebben megállapítható.

A tökéletes szemvizsgálat kellékei sem elhanyagolandóak. Üzletünkben kiemelt figyelmet fordítunk a korszerű gépparkra, és arra, hogy a vizsgálat zavartalan legyen. Ezért egy tágas-barátságos vizsgáló helységben várjuk kedves pácienseinket.

Optika GoPro-13

Látogassanak meg minket, és bízzák rá magukat a szakemberre, hiszen így lesz a legjobb az Ön szemének is. Vizsgálati értékeinkre garanciát vállalunk.

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s