Elkérjük az email címét, de ez miért jó Önnek?

Számtalan oldalon találkozunk a felkéréssel, hogy adjuk meg email címünket. Sokan idegenkednek tőle, és lassan az email már megmaradt amolyan üzleti dinoszaurusznak, az átlagemberek messengeren-viberen kommunikálnak egymással, mi mégis most arra adtuk a fejünket, hogy elkérjük az Ön email címét….

Tesszük mindezt azért, mert hisszük, hogy sokan leülnek a számítógép elé olvasgatni az elektronikus leveleket, akár munka akár magánügyben. Mi szeretnénk egy újabb csatornát nyitni Önök felé, hiszen még mindig sokan úgy térnek be az üzletbe, hogy mi az aktuális akció?

Nos ezt mi most házhoz küldjük. Hiszen a facebook-on feladott hirdetésünk nem ér biztosan célba, bár próbáljuk megtalálni azokat a vásárlókat, akiknek a mi munkánk a legjobb, mégis annyira zajos a facebook, hogy így egy intimbebb módon közelítenénk meg Önöket.

14009757 - dog with glasses delivering air mail envelope with stamp

Mit nyer ezzel Ön?

  • Azonnal eljut Önhöz az akciónk, pl a 2016-os black friday-ről
  • Nem fogjuk Önt zaklatni, maximum havi egy levélre gondoltunk
  • Nem adjuk át harmadik félnek az Ön adatait. A marketinget mi intézzük, így csak nekünk van szükségünk az Ön email címére
  • Ha szeretne, bármikor leiratkozhat: mi működő leiratkozás gombot helyeztünk el a rendszerünkben, amelyet a Mailchimp üzemeltet, azt hiszem ennél nagyobb garanciát nem is tudunk nyújtani.
  • Honorálásként adunk Önnek egy rendkívül hatékony szemüvegtisztító kendőt ajándékba

A feliratkozás a következőképpen történhet:

  • weboldalunk felugró ablakában kitölti az adataival
  • Facebook oldalunkat asztali gépről nyitja meg, és az Otthon optika oldalán a bal oldali menüben megkeresi az “Ingyenes szemüvegtisztító kendő” pontot, és ott regisztrál
  • Vagy ide kattint

Köszönjük ha megtisztel bizalmával

 

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s