A nagy nap! És hogyan mutatunk a fotókon?

Sokunk számára eljön a Nagy Nap, amikor összekötjük életünket szeretett férjünkkel, feleségünkkel. Az esküvő az egyik legtradicionálisabb esemény, egészen máig. Ilyenkor főleg a hölgyek szoktak rendkívül részletesen tervet felállítani arra, hogyan nézzenek ki az esküvőn.

22153231 - wedding portraits

Elmegyünk a fodrászhoz, kozmetikushoz, néhányan szoláriumba is. A ruha talán a legfontosabb, és egyben a leglátványosabb kiegészítője a szertartásnak. Visszanézzük a fotókat, és előfordul, hogy nem tetszenek. Sokszor egy apróság az oka….A szemüveg.

Ma szemüveget egyszer vesz az átlagos vásárló egy évben, vagy talán még rosszabb az arány, 2-3 évente vásárol egy szemüveget, de nem ritka az sem, hogy 5-6 évente. Képzeljük csak el, hogy egy 5 évvel ezelőtt divatosnak mondott szemüveget viselünk az esküvőn, a mai divatnak megfelelő ruhánkhoz.

esküvő1.jpg

Ha a tökéletességre törekszünk, miért nem foglalkozunk ezzel az apró részlettel?

Mi ezért egy merőben új konstrukciót ajánlunk Önöknek!

Egyrészt a menyasszonyok számára, akik meglehetősen alkalmi öltözéket viselnek a ceremónia során, másrészt az örömszülők részére, akik már tapasztalt szemüvegviselők.

A menyasszonyok nem csak az esküvői ruhát bérelhetik, hanem magát a szemüveget is! Ehhez el kell látogatni hozzánk, kiválasztani a megfelelő keretet, és a lencsét ajándékba adjuk. Ez ténylegesen egy alkalmi viselet lesz, hiszen 1-2 napig szeretné csak viselni a menyasszony, viszont olyan dolgokra is figyelünk, hogy a fotón megfelelően mutasson az ifjú asszony. Ezért nem helyezünk a keretbe kék fény szűrő lencséket, mert azok sokkal jobban csillognak a fotókon, és ugyanezért nem helyezünk a keretbe fényre sötétedő lencséket, hiszen a kültéri fotókon enyhén vagy teljesen besötétednek.

Ha az esküvő után szeretné megvásárolni a szemüveget, természetesen erre is lehetőség van.

Az örömszülőknek pedig egy árkedvezményes konstrukcióval kedveskedünk, miszerint 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg szép új szemüvegüket az esküvőre, úgyis elég sok kiadás van ilyenkor. Mondja a jelszót: ESKÜVŐ, és jogosult a kedvezményre.

örömanya2

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s