Kezdődik az iskola, erre figyeljünk

Az elsős szülők már lázban égnek, hiszen gyermekük egy új fejezetet nyit életükben: iskolába fog járni. Feltétlenül fontos, hogy a szemészeti vonatkozású teendőket ellássuk, ez kulcsfontosságú gyermekünk tanulmányainak érdekében.

vissza a suliba

Az emberi agy rendkívül tanulékony, azonban csak fáradtság árán képes kompenzálni a nem megfelelő látást. Gyermekünk pedig a látás segítségével tanul, látja hogyan kell leírni a betűket, ha pedig már idősebb, akkor a feladatok értelmezése is a szemünk munkájának segítségével történik.

50369631_m

Nem utolsósorban pedig egy nagyon fontos tényezővel is számolni kell: gyermekünk szociális beilleszkedése is függ a látásától. Ha nem lát megfelelően, bizonytalan lesz, kerüli a többiek társaságát, kirekesztődik.

Ezért fontos, hogy foglalkozzunk a témával, hiszen akár az egész életét is meghatározhatja a kezdeti kudarcélmény, amelyet pusztán egy szemüveggel meg tudunk oldani.

education-school-apple-learn-ss-1920

Minden szemüvegviselő számára fontos, hogy a kényelmes látáson túl a megfelelő védelmet is megkapja, ezért ajánljuk a káros kék fényeket szűrő szemüveglencséket. A káros fényekről itt olvashat. A lényeg: mind a LED kijelzők, mind a képernyők, és a napfény is tartalmazza ezt a káros kék fényt, amely hosszútávon makuladegenerációt okozhat többek között. Ezért a folyamatos védelmet javasoljuk mindenkinek, hogy szeme egészsége hosszútávon fenntartható legyen.

Mi a helyzet az idősebbekkel?

Főiskolásoknak, vagy szimplán csak 35 év felettieknek az Eyezen szemüveglencséket javasoljuk. A lencséről korábban itt írtunk. Ezekkel a lencsékkel biztosítjuk a távoli látást, és emellett a lencse alján erősödő dioptria biztosítja a hosszútávú mobiltelefon és könyvhasználatot, így hosszabb ideig, kényelmesen tud olvasni.

Még idősebbek számára pedig a multifokális lencséket javasoljuk.

vissza aZ IRODÁBA

Varilux Liberty N.E. lencséinket 40-60% kedvezménnyel biztosítjuk, kizárólag egy hónapig.

Ez az akció azért érdekes, mert a vékonyított lencséket a vékonyítás nélküli, kedvezményes árában lehet megvásárolni! Ilyen kedvezmény korábban elképzelhetetlen volt, most azonban valóság.

 

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s