Karcos lencse? Semmi probléma!

Sok szülő tragédiaként éli meg gyermeke szemüvegessé válását. Sok félelem előtör ilyenkor, talán a saját gyermekkorból. Mindezek mellett további sokk éri, amikor a szemüveg árát látja. Gyorsan végigpörgeti magában, mire nem fog tudni költeni, mert a gyerek szemüvege elviszi a büdzsé egy részét, és még ott vannak a jövőbeni tragédiák: megkarcolódik a lencse, eltörik a lencse, a gyerek fejéről lerúgják a labdával a szemüveget. Ilyenkor újra meg kell rendelni a szemüveget…de milyen áron?

Üzletünk Essilor lencsékkel foglalkozik, amely a Világ legnagyobb és leginnovatívabb lencsegyártója: számos országban jelen van, a legtöbb lencsét állítja elő egy évben, és a Forbes 100 leginnovatívabb vállalata között tartják számon, zsinórban a 7. éve.

Hogy milyen innovációkkal rukkolt elő a cég, most nem mennénk bele, viszont létezik egy rendkívül innovatív, speciálisan az iskolakezdésre készült ajánlatuk, amelyet mi bátran alkalmazunk: Prémium garancia, vagy nevezzük biztosításnak.

Ahogy fentebb írtuk, a gyerek szemüvege megkarcolódhat, ebben az esetben a következő lencsét (ugyanabban a dioptriában), 75% kedvezménnyel vásárolhatják meg, a vásárlástól számított egy éven belül. A vásárlástól számított két éven belül pedig 50% kedvezménnyel.

prémium garancia

Mit is jelent ez? Egészen konkrétan azt jelenti, ha olyan probléma történt, amely nem gyártási eredetű (karc, hőhatás érte a lencsét, eltört a lencse), akkor az iskolakezdési akciónkban vásárolt szemüveglencséket a fenti kedvezményekkel cseréljük. Gondoljon csak bele: mi a legnagyobb probléma, ami egy gyerek szemüvegével történhet? A gyerekek aktív életet élnek, és a szemüvegviselést is meg kell tanulniuk. Miért kelljen vagyonokat költeni, ha egyszer megkarcolódik a lencse? Inkább lásson jól a gyerek, és a Prémium garancia keretében kicseréljük 🙂

A biztosításban részt vevő lencsék: Essilor Junior és Essilor Eyezen termékcsalád. Az ajánlat 2017.10.31-ig érvényes, és kizárólag az iskolakezdési akcióval vonható össze!

 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s