Régi szemüvegem 30.000 Ft-ot ér?

Érdekes üzenetet kaptam a tv reklámból: régi szemüvegem 30.000 Ft-ot ér. De én még olcsóbban vettem, akkor is? Természetesen! Hogyan lehetséges ez?

Először is pár fogalmat tisztázni szükséges.

Mi is az a multifokális lencse? A multifokális lencséket kb. 40 év feletti szemüvegviselőknek javasoljuk, akik már nem látnak élesen közelre és esetleg távolra is szükségük van szemüvegre. Megtévesztő ez, hiszen sokan úgy gondolják távolra még jól látnak, de a nálunk végzett szemvizsgálat során kiderül, hogy mindössze 70-80%-os a látásélességük.

A multifokális lencsékkel, a különböző távolságokra alkalmas szemüvegek cseréje nélkül kényelmesen lehet dolgozni, számítógépezni, autót vezetni, egyszóval bármilyen tevékenységet végezni.

cover picture

Ha valaki multifokális szemüveget vásárol, akkor akár 30.000 Ft-ért beszámítjuk régi szemüvegét!

Az akcióban részt vevő termékek, tehát ezek közül valamelyiket vásárolja:

Varilux X design      (30.000 Ft beszámítási értékkel)

Varilux Comfort 3.0 (30.000 Ft beszámítási értékkel)

Varilux Liberty N.E. (10.000 Ft beszámítási értékkel)

Tehát jól látható, hogy nem szükséges Önnek feltétlenül a legmagasabb kategóriát választani, ha szeretné a beszámítási akciónkat igénybe venni, hiszen ez a kampány az alacsonyabb kategóriájú lencsékre is vonatkozik!

Milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre?

Választhat multifokális lencséket 1+1 akcióban, ebben az esetben a második pár lencse ajándék, és javaslatunk egy munkaprogresszív nevezetű lencse. 1+1 akció választása esetén a beszámítási értéket nem tudjuk biztosítani, viszont cserébe kap egy pár 60.000 Ft értékű lencsét

Választhatja legújabb termékünket, a Varilux X multifokális lencsét, amely alkalmazkodásmentes használatot biztosít nem csak távolra, de karnyújtásnyi távolságra is. Így Önnek nem kell megtanulni használni a lencséket, azonnal Önt fogják szolgálni. Ebben az esetben régi szemüvegét 30.000 Ft-ért számítjuk be!

Választhatja a méltán népszerű Varilux Comfort 3.0 szemüveglencséket, amelyekből több, mint 100.000.000 db-ot, azaz százmillió (!) darabot értékesítettek a világon, amióta kapható. Ebben az esetben 20.000 Ft értékben számítjuk be régi szemüvegét!

Ha Ön nemrég vette észre, hogy látása romlott, és kicsi a különbség az olvasó és a távoli dioptria között, akkor pedig a kezdőknek javasolt Varilux Liberty N.e. multifokális lencsét javasoljuk. Bár itt csak 10.000 Ft a beszámítási érték, a lencsék értéke sem magas cserébe.

Sok szeretettel várjuk az Otthon Optikában!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s