Itt van az ősz, itt van újra…

Ha ősz, akkor iskolakezdés, vagy hatalmas kedvezmények. Lássuk miből mazsolázhatunk az elkövetkezendő napokban!

Maradjunk kezdetben az iskolakezdésnél: gyerekek számára fergeteges akcióval segítjük a tanévkezdést. Törhetetlen szemüveglencsék, káros kék fény szűréssel 30% kedvezménnyel kaphatóak.

Ezeket a lencséket nem csak az aktív gyerekeknek ajánljuk, hanem a “kockáknak” is 🙂 A lencse rétege a legnagyobb hatékonysággal szűri a monitorokból, telefonokból és táblagépekből áradó káros kék fényt. Plusz extra, hogy törhetetlen alapanyagból készülnek.

További plusz, hogy ezekre a lencsékre érvényes az Essilor Prémium garancia, így a szemüveg sérülése esetén nem kell vagyonokat fizetni a cserelencséért.

prémium garancia

A fiatal felnőtteknek szintén fergeteges akcióval készültünk: az Essilor Eyezen szemüveglencsék akciója szintén 30% kedvezménnyel található meg üzletünkben. Az Eyezen lencsékről azt kell tudni, hogy kifejezetten a 30 év felettiek részére lett kifejlesztve ez a típusú szemüveglencse, annak érdekében, hogy a közeli tárgyakat élesen lássák hosszútávon. Mit is jelent ez? Ezek a páciensek sokat használják mobiltelefonjukat, és ez a folyamatos közelre tekintés egy idő után fárasztja a szemet. Ezért a lencsék alsó része szemfáradtság ellen van kialakítva, hogy a közelre tekintés ne legyen megterhelő szemüknek.

eyezen-female-v021-300f

De nem csak a fiatalokra gondoltunk!

Varilux Digitime multifokális lencséink, amelyek a 40 felettiek részére biztosítanak éleslátást irodai környezetben, szintén 30% kedvezménnyel kaphatóak.

Ezek a lencsék 3 típusba sorolhatóak: olvasás+laptop, asztali gép+olvasás+asztaltávolság, ügyféltávolság+monitor. Mindhárom típus vásárlása során elérhető a 30%-os kedvezmény, nekünk arra az információra van szükségünk, hogy Ön milyen távolságra kívánja használni szemüvegét.

Placeholder Image

És a legjobbat a végére hagytuk!

Ha Ön 40-45 év körüli szemüvegvásárlónk, és középkategóriás multifokális lencsét szeretne, Ön nyeri a legnagyobb engedményt: ajándék karc és törésgbiztosítást adunk Varilux multifokális szemüveglencséje mellé, így bármi is történik szemüvegével, 75% kedvezménnyel cseréljük!

Sok szeretettel várjuk az Otthon Optikában!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s