Gyerekszemészet

Gyermekünk fejlődésének egyik elengedhetetlen része, hogy megfelelően érzékelje a környezetét, játszótársait. Ha egy gyerek nem lát megfelelően, nem csak az iskolai tevékenysége fog lassulni, de a közösségbe való beilleszkedése is lényegesen nehezebb lesz.

Ezért döntöttünk úgy, hogy valamilyen formában segíteni szeretnénk a gyerekeket, hogy sikeres felnőtté váljanak. Mivel a gyerekszemészet az egész országban nehézkesen működik, kevés az orvos, hosszú heteket szükséges várni egy időpontra, ezért arra gondoltunk, hogy meginvitálunk egy szaktekintélyt, aki kifejezetten a gyermekszemészettel foglalkozik.

Dr. Szava Éva gyermek és felnőtt szemész várja Önt és kedves családját az Otthon Optikában.

xmldata.jpg

A vizsgálat során teljes körű képet kapunk a szem állapotáról, amennyiben további vizsgálat szükséges, a doktornő természetesen segít abban, hova szükséges fordulni: neurológia, belgyógyászat, egyéb.

Nem véletlenül részleteztük ezt, hiszen a vizsgálat során olyan egyéb tünetek is felfedezhetőek, amelyek nem szemészeti ellátást igényelnek.

Fény derülhet cukorbetegségre, neuropátiára, magas vérnyomásra, sőt még olyan betegségre is, amelyre nem is gondolna 🙂

Az Otthon Optika Kaposvár egyik legfiatalabb, de legjobban fejlődő optikai szaküzlete, ahol a minőség szakértelemmel és kedvező árakkal találkozik.

Természetesen amennyiben Önnek vagy gyermekének szemüvegre van szüksége a vizsgálat után, akkor ennek elkészítését is vállaljuk, sőt akár rögtön el is tudjuk készíteni, amennyiben a megfelelő szemüveglencse a raktárkészletünkből elérhető.

Hírdetés