Nyerje meg álmai szemüvegét az Otthon Optikától

Optikánk túl van a vízválasztó első éven, és ezért egy nyereményjátékra invitáljuk Önöket!

Válaszoljanak a következő oldalon található kérdésekre, és megnyerhetik azt a szemüveget, amit Önöknek elkészítünk.

A szemüveg lehet akár multifokális, fényre sötétedő vékonyított kivitel is!

<<<—————–Jelentkezem a játékra———————->>>

 

surprise-happy-birthday-gifts-5

 

Játékszabályzat:

A játékban azok a felhasználók vehetnek részt, akik a teljes kérdőívet kitöltik. A játékosok hozzájárulnak, hogy az Otthon Optika hírlevelet küld nekik. A játék teljes időtartama alatt a levelezőlista tagjának kell maradni, azonban leiratkozni bármikor lehetséges. Ebben az esetben a nyereményjátékon való részvételről is lemond a leiratkozó. Az Otthon Optika harmadik fél részére nem adja át a személyes adatokat, és leiratkozás esetén törli.

A nyereményszemüveg készpénzre nem váltható be, azonban a nyertesnek lehetősége van a nyereményét átruházni egy általa választott személyre.

A nyereményjátékban nem vehetnek részt az Otthon Optika dolgozói, és azok közeli hozzátartozói.

A nyeremény sorsolása 2016. január 31-én történik, azonban az Otthon Optika fenntartja a jogot a nyereményjáték meghosszabbítására, maximum 1 héttel.

A nyertest az Otthon Optika a játékban résztvevő személy által megadott email címen értesíti, az összes játékossal együtt. Az eredményhirdetésről bejegyzés készül az Otthon Optika facebook oldalán. A nyertes, vagy a nyereményt átvevő személy engedélyez 1-3 róla készült fotó megjelenését az Otthon Optika facebook oldalán, a nyertes, vagy a nyereményt átvevő nevének megjelenítésével.

A nyereményszemüveg a nyertes, vagy a nyereményt átvevő optometriai adatai alapján elkészült Essilor márkázott szemüveglencsét, és a megadott kollekcióból kiválasztott szemüvegkeretet és a munkadíjat is tartalmazza.

A márkázott szemüveglencse lehet:

  • Bármilyen típusú “raktári” lencse az Essilor márkázott katalógusából (bármilyen felületkezeléssel)
  • Varilux Comfort multifokális lencse bármelyik változata (bármilyen felületkezeléssel)

Az Otthon Optika eredetiséget tanúsító garanciakártyát bocsát a nyertes rendelkezésére, amely bizonyítja, hogy a nyereményszemüveg eredeti Essilor lencséket tartalmaz.

A nyertesnek, vagy a nyereményt átvevő személynek lehetősége van multifokális lencse esetén magasabb minőséget választani, azonban ebben az esetben az ajánlott lencse és a választott lencse közötti árkülönbözetet meg kell fizetni.

Kaposvár, 2017.01.06.

 

Reklámok