Ingyen kontaktlencse?

Azt gondolom az Alcon év végi dobása sok embernek be fog jönni. Történt ugyanis, hogy azt gondolták, mi lenne, ha ingyen adnák a kontaktlencsét?

A sztori lényege a következő:

  • Veszel 3 doboz kontaktlencsét
  • 4 dobozzal kapsz

Ez azért érdekes, mert ha valaki kontaktlencsét visel, állandóan meg kell vásárolnia a lencséket. És mivel sok embernek a két szeme nem egyforma dioptriát igényel, ezért eleve 2 dobozzal fog vásárolni. Most annyit kell csak tenni, hogy még egy dobozzal rátesz, megveszi, úgyis elállnak ezek a lencsék még vagy 2 évig, tehát tuti nem romlik meg.

És kap még egy doboz lencsét…igen, az Air Optix-ból, ami ma a kontaktlencsék között az egyik legjobb típus. Ha viselnék kontaktlencsét csak azt viselném…esetleg a Dailies Total 1-t, de az napi lencse. Viszont a legjobb.

fb-karusszel-szoveges

Tehát ami a teendő lenne: gyertek be, és rendeljétek meg a szokásos adagot, plusz egy dobozzal, így jogosultak lesztek az akcióra. Nem tart sokáig az akció, így akár még betárazni is érdemes belőle.

Ha pedig szemvizsgálatra van szükség (mert amúgy arra lenne szükség, félévente vagy évente egyszer), akkor jelentkezzetek be hozzánk telefonon/email-en/weboldalunk bejelentkező felületén/facebook-on, szóban bárhogy. Vida Laci kollégám szakszerűen meg fog vizsgálni, megnézi a szemed, mennyire alkalmas a kontaktlencse viselésre, kell-e pihentetni, stb.

Így elkerülhető a kontaktlencse túlhordásából származó betegség.

Sok szeretettel várunk 🙂

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s